Kostnader

 

Hem       Om oss       Hemma/borta       Vanliga frågor       Ombud       Kostnader       Bokningsstatus       Recensioner       Kundavtal/GDPR       Kontakt       Coronaviruset
Kostnader hembesök och inackordering
Vardagshjälp med klös                                                             Seriös omsorg och passning av din katt!

Kostnader 2 katter

Vårt pris för ett "hemma-hos" besök på ca 45 minuter (aldrig mindre) är 250 kr.

Då räknar vi ca 20 minuter för det praktiska med städning, byte vatten, tömning toallådan/lådor samt uppläggning ny mat och ca 25 minuter för socialt umgänge med katterna. 

Om era två katter bor hemma hos oss är dygnspriset 275 kr.

Vi tar inte ut något förhöjt pris under kvällar, veckoslut eller under röda dagar. Vi tar inte heller ut några avbeställningskostnader. Kattmat och kattsand ingår inte i angivna priser. Moms ingår i alla priser. I samband med alla uppdrag lämnar vi ett skriftligt kostnadsförslag som en del av vårt uppdragsavtal med kunden. Den avtalade kostnaden för ett uppdrag faktureras i efterskott med betalningsvillkor 10 dagar netto.
Vardagshjälp med klös • Virebergsvägen 14 • 169 30 Solna • Vi innehar F-skattesedel • Momsreg. nr: SE431123069401

Kostnader 1 katt

Vårt pris för ett "hemma-hos" besök på ca 35 minuter (aldrig mindre) är 225 kr.

Då räknar vi ca 15 minuter för det praktiska med städning, byte vatten, tömning toalådan samt uppläggning ny mat och ca 20 minuter för socialt umgänge med katten.

Om er katt bor hemma hos oss är dygnspriset 250 kr.

Med ordet "städning" ovan avses att vi håller rent kring matplatsen och toalådan/lådorna. Utan extra kostnad gör vi också en okulärbesiktning av er bostad för att kontrollera att inga "olyckor" inträffat, t ex att inga prydnadssaker fallit ner. Självklart tar vi hand om eventuella kräkningar o dyl, men av tidsskäl kan vi inte garantera att vi hittar allt som eventuellt råkat hända.

 

Vi ber alltid djurägaren om att få komma på ett s k förbesök för att under en stund få träffa din katt. Vi tror detta är mycket viktigt! Katten har då möjlighet att "sniffa in" oss i förväg, så att vi inte är helt obekanta när vi sedan kommer själva på första hembesöket. Om katten ska bo hos oss rekommenderar vi ett förbesök hem till oss. Nämnda förbesök kostar inget extra!

 

Dock, om vi ska göra ytterligare besök hem till er endast för att hämta nycklar till er bostad, tar vi ut milersättning samt eventuell trängselskatt och parkeringsavgift (v g se närmare information nedan).

 

Om era katter bor hemma hos oss ingår naturligtvis samma sak som vid "hemma-hos" besöken, men med den väsentliga skillnaden att era katter då får umgänge dygnet runt. Katterna får röra sig fritt i vår 3-rums lägenhet och när vädret tillåter, på vår inglasade och "kattsäkra" balkong. Självklart tar vi aldrig emot mer än en katt i taget, med mindre än att katterna kommer från samma familj. En annan väsentlig skillnad är att vi löpande tömmer kattlådan, från tidig morgon till sen kväll.

 

Då Marja och jag i princip alltid gör hembesöken tillsammans innebär det att en av oss tar hand om de praktiska göromålen och den andre leker och umgås med katten/katterna. På detta vis pågår det sociala umgänget i princip under hela besöket.

 

Kostnader milersättning, trängselskatt och parkering

 

Vid "hemma-hos" besök till katter som bor på mer än 1 km avstånd från Virebergsvägen 14 i Solna tar vi ut en milersättning på 4,50 kr/km. Beräkningen startar på 1 kilometers avstånd från vår nämnda hemadress. Trängselskatt och parkeringskostnader tillkommer. Trängselskatten är beroende av de besökstider som inlednings-vis avtalas med djurägaren.

 

Kostnader nyckelavhämtning

 

Om vi av olika skäl inte kan få nycklarna till er bostad i samband med det första besöket hem till er (som inte kostar något), och om ni inte själva har möjlighet leverera nycklarna hemma hos oss i Solna, tar vi ut milersättning samt eventuell trängselskatt och parkeringsavgift. En fördel med att vi hämtar nycklarna hemma hos er är att vi då får träffa katten/katterna ännu en gång innan passningsuppdraget börjar. Normalt återlämnas nycklarna i er brevlåda efter sista hembesöket.