Referenser

Hem       Om oss       Hemma/borta       Vanliga frågor       Ombud       Kostnader       Bokningsstatus       Recensioner       Kundavtal/GDPR       Kontakt       Coronaviruset
Recensioner
Vardagshjälp med klös                                                             Seriös omsorg och passning av din katt!
Pernilla
Mimsen och Nora
Vilda och Pip
Ester och Lucy
Maggie, Kitty o Jack
Zippo
Ella
Sonja
Pickles och Pakuna

Här nedan följer ett antal recensioner som vi fått från kunder innan vi startade vår Facebook-sida. Nämnda recensioner har vi fått i skriftlig form och sedan själva publicerat dessa här på vår hemsida. De färgglada flikarna här till vänster på sidan är länkar till ett urval av recensioner som lämnats av kunder på vår Facebook-sida. Klicka på flikarna för att öppna och stänga länkarna.

Frasse från Täby: "Vår Frasse spenderade sportlovet hemma hos fantastiska Klas och Marja i Solna. Lek, klappar och en sovplats i sängen fick Frasse att känna sig som hemma. Vetskapen om att Frasse var i goda händer och slapp sitta inlåst i en bur på kattpensionatet, gjorde att resten av familjen kunde åka skidor med gott samvete. Klas och Marja är sanna "kattmänniskor". Deras stora hjärtan och kunskaper om katter visade sig inte minst i deras uppskattade sms-rapporter. Stort tack till er för ert bidrag till att hela vår familj fick ett bra sportlov. Vi ses snart igen!"

Smulan från Sibirien: "Smulan var inneboende hos Klas och Marja på påsken 2016. Allt fungerade bra och vi är mycket nöjda med att vi valde Klas och Marja som kattvakter. De var väldigt måna om att ta reda vad Smulan hade för behov och hur hon fungerar i olika situationer och det märktes att de verkligen tycker om katter. Klas skickade sms varje jag med en kort rapport om hur Smulan hade det. Jag kommer ta hjälp av Klas och Marja igen när vi behöver kattvakt. Allt kändes lugnt och tryggt och jag kan varmt rekommendera dem som kattvakter."

Polly och Stacey från Farsta: "För det första är vi väldigt nöjda med "förarbetet", alltså att kontraktet var tydligt och ni kom och hälsade på katterna (anm: i förväg). Det gav oss stort förtroende redan från början. Vi tycker också det är jättebra att ni kunde anpassa tiderna till de rutiner som katterna är vana vid. Katterna har berättat för oss att ni gärna får komma igen. De tyckte speciellt mycket om att bli bortskämda med blötmat, borstning och nya lekar. Katterna har också sagt att ni var väldigt duktiga på att hålla rent runt kattlådan och det uppskattade dem. De tyckte ni var jättemysiga och har sagt att vi gärna får åka på semester snart igen. Vi hör av oss inom kort igen för eventuellt kattvaktande i juli ifall ni finns tillgängliga då." 

Mimi pip och Wifi från Ursvik: "Vi sökte kattvakt för en lång helg och hittade då Klas & Marja, vilket vi är mycket glada för. Allt funkade utmärkt och våra lite skygga katter kunde vara kvar hemma. Vi bokar gärna Klas & Marja för kommande resor."

Lakrits från Frösunda: "Klas och Marja tog hand om vår katt i en vecka i vårt hem. Jag kan bara varmt rekommendera dem som kattvakter."

Jasmine och Smulan från Ulriksdal: "Nu har våra älsklingar Smulan och Jasmine fått flytta hem igen efter två veckors semester hos Klas och Marja. De har verkligen trivts och mått bra. Sällsynt med tanke på att de inte alls är vana att bo hos någon annan, men de verkade vara helt hemmastadda redan efter någon timme. Förutom massa lek och skoj, var Smulan gladast för möjligheten att mysa i knät (eller på nytvättade kläder) så mycket hon ville. Även Jasmine, som annars är ganska avvaktande och en aning svårflörtad, var med och lekte för fullt, samt tog några make-up lektioner hos matte. Jag är så glad att vi hittat så fantastisk och underbar hjälp! Det betyder oerhört mycket att även våra katter har det bra under tiden vi njuter av vår ledighet. Har redan bokat passning av våra älsklingar under vår nästa semester. Det känns tryggt och bra! Tusen tack Klas och Marja!"

 

Vardagshjälp med klös • Virebergsvägen 14 • 169 30 Solna • Vi innehar F-skattesedel • Momsreg. nr: SE431123069401